Astrologieopleidingen door Dr. Martin Boot

de gewone westerse astrologie is hier gratis
Ik geef 2 opleidingen: een gratis en een betaalde.
 
image

De gratis beroepsopleiding

Wie beroepsastroloog wil worden kan hier terecht voor een gratis complete beroepsopleiding in de algemeen gangbare astrologie. Na afloop krijgt u desgewenst een erkennings-certificaat, waardoor u zich kunt vestigen als erkend astroloog. Maar ook wie zich uitsluitend voor eigen spirituele ontwikkeling wil scholen in de gewone westerse astrologie, is hier aan het juiste adres.

 

Wat is gratis en waarom?

De informatie die we hier geven vind je nergens anders.
 
image
Ik beschik over een eerste graads onderwijsbevoegdheid in de vakkken Nederlands en Duits, uitgebreide ervaring als docent in het middelbaar en hoger onderwijs. Met daarbij tevens therapeutische scholing + jarenlange praktijk. Mijn eigen meesterproef in de astrologie heb ik afgelegd in de 70-er jaren van de vorige eeuw door het schrijven van het handboek Van Ram tot Vissen. Een best seller die tevens in het Duits is verschenen als Das Horoskop.

Astrologische kennis is ruim beschikbaar en zou niet voor enorme bedragen moeten worden aangeboden aan wie zich daarin wil bekwamen. Het is al lang mijn ideaal om een complete opleiding van hoog niveau gratis aan te bieden aan wie daar behoefte aan heeft.


Hierdoor is de algemeen gebruikte vorm van astrologie met de nieuwe ontwikkelingen als zwarte lichten nu beschikbaar voor iedereen. En zo hoort het ook, want de gewone astrologie is van iedereen. En dat onder leiding van de auteur van 10 boeken over astrologie die dagelijks worden gebruikt door alle bekende [en onbekende ] astrologen in Nederland en Duitsland, zowel op beroeps als amateurniveau, maar ook door psychologen en psycho-therapeuten.

Begin hier met de gratis complete beroepsopleiding gratis beroepsopleiding astrologie

 

Praktische astrologie: de betaalde opleiding

Nadeel van de gewone astrologie: te ingewikkeld en niet gericht op echte mensen en de praktijk.
 
image
Nadeel van de gewone astrologie is de onnodige en dikwijls overbodige ingewikkeldheid ervan. Ook gaat het in de gewone astrologie niet over mensen en de echte problemen die het leven met zich meebrengt. Toch kan astrologie daar wel degelijk voor gebruikt worden: gewoon nuchter, to the point en voor echte mensen. Wie zo met astrologie wil omgaan. kan bij mij terecht in de Opleiding praktische astrologie.