Wekelijkse horoscoop: ontdek wat de sterren in petto hebben van 26 mei tot 1 juni 2024

 w 4 0, tags: 26 mei 1 juni - images.unsplash.com
w 4 0 – images.unsplash.com

Deze week brengt stabiliteit, bezinning en verrassingen voor alle dierenriemtekens. Van 26 mei tot 1 juni 2024 maakt u diepe gedachten, essentiële keuzes en onverwachte openbaringen mee.

De week begint rustig als Mercurius in Stier op 27 mei op één lijn staat met Saturnus in Vissen. Dit moedigt u aan om verplichtingen serieus te nemen, wat de thema’s van 7 mei weerspiegelt. Het is een uitstekende tijd om plannen te maken met partners of collega’s, contracten te tekenen of nieuwe creatieve projecten te starten.

De kalmte verandert echter op 30 mei, wanneer Mercurius en Uranus hun krachten bundelen, wat onverwachte schokken en verrassingen met zich meebrengt.

Hoogtepunten van de horoscoop: 27-30 mei

Ram: 27 mei is een dag om oude pijn onder ogen te zien en trouw te zijn aan uzelf als Mars en Chiron elkaar in uw teken ontmoeten. Wees lief voor uzelf en gebruik deze energie om oude grenzen te overschrijden. Op 30 mei helpt de laatste kwartiermaan u om los te laten en met de stroom mee te gaan.

Stier: Op 27 mei staat Mercurius op één lijn met Saturnus, waardoor u gemakkelijker kunt plannen en verplichtingen kunt aangaan. Maar op 30 mei suggereert het laatste kwartier van de maan dat u uw prioriteiten heroverweegt en grenzen stelt. Wees voorbereid op verrassingen wanneer Mercurius en Uranus elkaar ontmoeten.

Tweelingen: Hard werken achter de schermen loont op 27 mei wanneer Mercurius Saturnus in Vissen ontmoet, waardoor uw intuïtie en besluitvorming een boost krijgen. 29 mei is perfect voor zelfreflectie en genezing. Op 30 mei is het tijd voor beslissende actie en het omarmen van verandering.

Kreeft: 27 mei brengt stabiliteit in uw relaties en plannen, wat u een gevoel van veiligheid geeft. Luister op 29 mei naar uw intuïtie en innerlijke gedachten. 30 mei kan u verrassen met onverwachte gesprekken die iets nieuws over uzelf onthullen.

Leeuw: De uitlijning van Mercurius met Saturnus op 27 mei helpt u zich te concentreren op verplichtingen en langetermijndoelen, vooral in creatieve projecten of relaties. Op 30 mei is het tijd om oude dromen en projecten los te laten om ruimte te maken voor nieuwe kansen, hoewel er ook verrassingen kunnen zijn.

Maagd: 27 mei is ideaal om de toekomst te bespreken met geliefden of collega’s. De laatste kwartiermaan op 30 mei moedigt u aan om na te denken en veranderingen te accepteren, terwijl Mercurius en Uranus verrassende inzichten en verschuivingen brengen.

Weegschaal: 29 mei is een tijd voor diep nadenken en het helen van relaties. Het is een goede dag om oude gewoonten los te laten. Richt u op 30 mei op de zorg voor uzelf en wees u bewust van uw keuzes. Blijf openstaan voor onverwacht financieel nieuws of kansen.

Schorpioen: 27 mei brengt kansen voor betrokkenheid en stabiliteit, vooral in uw relaties of carrière. 30 mei moedigt diep nadenken en loslaten aan. Ook kunnen Mercurius en Uranus verrassende veranderingen of inzichten bieden in uw hechte relaties.

Boogschutter: Richt u op 27 mei op realistische planning en duidelijke communicatie, vooral binnen uw routines of relaties. Op 29 mei kunt u in uzelf gekeerd raken en op zoek gaan naar genezing. Wees dan op 30 mei voorbereid op verrassende wendingen of openbaringen, vooral op het gebied van reizen of uw dagelijks leven.

Steenbok: Mercurius komt op 27 mei op één lijn met Saturnus, waardoor u zich kunt richten op persoonlijke projecten en relaties. Neem op 29 mei de tijd voor introspectie en genezing. 30 mei brengt verrassend nieuws of kansen, vooral in uw carrière of persoonlijke doelen.

Waterman: Op 27 mei voelt u zich zekerder, vooral over uw financiën en zelfvertrouwen. Op 29 mei is het tijd om diep na te denken en dingen los te laten die u niet helpen. Let op verrassingen of veranderingen in uw huis of gezinsleven op 30 mei.

Vissen: 27 mei is de beste tijd om verplichtingen aan te gaan en duidelijk te maken wat u wilt, vooral wat betreft uw doelen of relaties. Op 29 mei vindt u een goed moment om uw ziel te onderzoeken en te helen. 30 mei kan verrassende doorbraken of nieuwe ideeën brengen, vooral hoe u communiceert of denkt.

Aries (astrology)

Aries is the first astrological sign in the zodiac, spanning the first 30 degrees of celestial longitude , and originates from the Aries constellation. Under the tropical zodiac, (wikipedia)

Aries (constellation)

Aries is one of the constellations of the zodiac. It is located in the Northern celestial hemisphere between Pisces to the west and Taurus to the east. The name Aries is Latin for ram. (wikipedia)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *